feb032011

Trötta ben...

Skrivet av Mia klockan 17:06

Dagens lopp blev väl inte heller riktigt som jag hade velat. Slutade på en 12:e plats och tappade rejält på fristilssträckan och framförallt det sista varvet. Benen var stumma och orkade inte åka på uppför eller på platten så det blev en tung dag i spåret! Men jag hängde med bra i början på den klassiska delen och orkade hänga med tätklungan nästan in till skidbytet men sedan tog det stopp och lite förvånad blev jag eftersom det är i fristsil jag åkt som bäst denna säsong. Livet som skidåkare går inte alltid som man vill och det är bara att försöka ladda om till nsäta tävling!

I kväll är det karmratmiddag och lite underhållning så det blir kul att få lite avbrott i allt tävlande och i morgon är det en tävlingsfri dag, vilket ska bli skönt! Behövs lite återhämtning innan det är dags att kämpa vidare på lördagens och söndagens tävlingar! Innan prisutdelning och kamratmiddag ikväll ska vi fira Charlotte med lite tårta eftersom hon åkte fort idag och vann SM guld![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

Kommentarer (1) -


Nina

Kommenterat av Nina Sweden - 2011-02-03 18:33:55

Sånt händer! Fokusera på det bästa i loppet, att den klassiska delen kändes bra och glöm resten!
Gratta Charlott fr oss.Kommentarer är stängt