feb022011

SM är igång!

Skrivet av Mia klockan 20:56

Då var SM igång och kvällens teamsprint är avgjord. Tyvärr kunde vi inte försvara vårat guld från förra året och tyvärr missade vi att ta medalj. Jag hade inte tillräcklig power i dag och kunde inte ge Charlotte något bra utgångsläge inför sista sträckan. Det var månag lag med och det var en jämn final med många lag inblandade och det svängde under loppets gång. Men tillslut stod det mellan Piteå Elit, Åsarna och Mora, där Mora tog segern, Piteå silver och Åsarna brons.

Jag körde första sträckan och kände att skidorna inte hade tillräckligt med fäste för backarna så efter att jag växlat till Charlotte så fick vallarna dirigera om mina skidor och jag bytte skidor till andra varvet. Det gick bra och nu kunde jag trycka på uppför backarna med fäste men trots att jag nu fick bra fäste så kunde jag inte svara på farten och tappade positioner ut efter banan. Försökte kämpa på sista varvet så Charlotte kunde få rygg på tätlagen men det knoppen ville, ville inte kroppen så kvällens lopp vill jag helst glömma och nu ska jag ladda om inför imorgon! Ny dag med nya möjligheter! [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

Kommentarer (1) -


kattis

Kommenterat av kattis Sweden - 2011-02-03 12:52:59

Lycka till kusin vitamin... vi håller tummarna för dig och vi kommer kolla tv i helgen.... än en gång.... LYCKA TILL!!!!!! KattisKommentarer är stängt