jan232011

Sprintfarten saknades!

Skrivet av Mia klockan 11:40

Dagens tävling slutade snabbt eftersom jag åkte alldeles för sakta i prologen. Kroppen var inte alert och hade inte någon sprintfart i kroppen idag. Tråkigt att det slutade så fort för det är ju i finalerna som det roliga börjar! Men det var kul att se de andra svenska tjejerna och killarna åka fort och Hanna Brodin imponerade stark på upploppen med sina staktag!

Snart bär det iväg mot Sverige igen, men innan shuttelbussen mot flygplatsen går blir det lunch och packaning av väskan. Tyvärr hinner jag inte komme hela vägen hem ikväll så blir en hotellnatt i sthlm innan flyget mot Gällivare avgår imorgon. Jag hoppas att jag nu kan få en bra träningsvecka hemma så att fomen och känslan i kroppen blir bättre inför SM veckan i Sundsvall![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

Kommentarer (1) -


Nina

Kommenterat av Nina Sweden - 2011-01-23 21:26:01

Det är bara att kämpa på! Förkylningarna gjorde nog sitt också, det tar ett tag att komma iform efter sega förkylningar. Vi kommer och hejar på dig i Sundsvall!Kommentarer är stängt