jan222011

Kämpigt värre!

Skrivet av Mia klockan 13:12

Ja, herregud idag var det en jobbig dag i spåret! Orkade åka ganska bra i början av loppet men ut på andra varvet var kroppen trött och musklerna var stumma. Försökte kämpa mig med Pirjo Mouranen när hon åkte ikapp mig men det gick lite för snabbt och var tvungen att släppa hennes rygg. IStället försökte jag kämpa mig ikapp canadensiskan som startade 30 sekunder före mig men det gick inte heller så när jag väl korsade mållinjen var det skönt att loppet var över så man slapp tappa ännu mera :) Jag gjorde mitt bästa för dagen och tyvärr så räckte det inte så långt som jag hoppats på men det är bara att försöka ladda om inför imorgon och förhoppningsvis kan kroppen svara lite bättre när jag ger mig ut på sprintbanan!

Stämningen efter banan var grym och det hejades riktigt ordentligt i backarna så även om man var rejält trött fick man lite extra energi och kunde kämpa sig upp för backarna! Men nu känns det ganska skönt att vara tillbaka på hotellet och från sängen titta på killarna när de kämpar sig runt banan, och veta att man gjort sitt för denna dag![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt