jan212011

Banbesiktning!

Skrivet av Mia klockan 17:36

Idag på passet var det som vanligt banbesiktning och tävlingsförberedelser som gällde så här dagen innan tävling. Har varit här i Otepää 1 gång tidiagare och då bara åkt sprintbanan. Banorna till i år har blivit lite omgjorda så det var lite trixigt innan jag hittade rätt bland alla skyltar och spår inne på stadion men nu så har jag det under kontroll så ska nog klara av att åka rätt imorgon! Backarna ute på 5 km banan är riktigt jobbiga och branta så imorgon kommer det kännas att man lever. Syran kommer att kännas och det är nog bara att försöka förbereda sig mentalt på att det kommer bli jobbigt, riktigt jobbigt!

Dagen här i otepää har annars spenderats här på hotellet med lite internettid, sovtid, massagetid och mattid och nu ska vi åka och kolla på ledarstafetten som startar halv åtta och försöka heja fram våra ledare till seger! Sedan blir det möte och kvällsfika innan läggdags och tävling imorgon![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt