dec292010

Klapparna öppnade och snart är det ett nytt år!

Skrivet av Admin klockan 13:04

Julen här hemma har varit bra, blev frisk från mina baciller som hindrade mig från att åka till La Clusaz och tomten kom med några fina paket! Fick ett kul besked om att jag var uttagen till tour de ski och eftersom jag kände mig frisk och träningen som jag gjorde kändes bra såg jag fram emot att få packa väskan och få ställa mig på startlinjen i touren.  Men tyvärr går det inte alltid som man vill! Igår så vakande jag med en täppt och snorig näsa! Så det var bara att lyfta luren och ringa och lämna återbud...

Försöker att kurrera mig här hemma i byn och får hoppas att jag blir frisk fort! Touren får jag kolla på från soffan och ska göra mitt bästa för att heja fram svenskarna därifrån![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 3 Kommentarer

Kommentarer (3) -


voja

Kommenterat av voja Sweden - 2011-01-03 13:53:14

Hej Mia.
Hoppas att du blir frisk snart!
LUP

Kommenterat av LUP Sweden - 2011-01-11 21:28:38

Pigg ?
LUP

Kommenterat av LUP Sweden - 2011-01-15 21:11:59

Härligt att du är tillbaka !Kommentarer är stängt