dec162010

La Clusaz inställt för min del...

Skrivet av Mia klockan 19:13

Egentligen skulle jag flygit till Frankrike och La Clusaz i morse men tyvärr så vakande jag med en hals som inte ville det samma. Typiskt att lyckas bli sjuk när man får chansen att åka på världscup men det är bara att gilla läget och hoppas på att det inte blir någon långdragen historia utan att jag kan kurrera mig frisk fort här hemma istället!

Och snart bär det av hem till byn igen för lite julfirande så nu när jag inte kan träna så får jag passa på att gå på stan och inhadla lite julklappar![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 2 Kommentarer

Kommentarer (2) -


Sofie

Kommenterat av Sofie Sweden - 2010-12-16 22:54:43

hittade just din hemsida!!Smile Krya på dig och hoppas man hinner se dig i byn under julen!!

Kramar
LUP

Kommenterat av LUP Sweden - 2010-12-21 16:06:36

Grattis till Tour De Ski-platsen !
Håll dig frisk så springer du uppför slalombacken sista dagen !Kommentarer är stängt