dec112010

Klassiska sprinten i Åsarna!

Skrivet av Mia klockan 18:10

En 4:e plats blev det för mig denna tävlingsdag som genomfördes under fina förhållanden. Alldeles lagom kallt och fina spår och en härlig bana med mycket fina diagonalsträckor. Så med fina skidor blev jag trea i prologen och sedan gick heaten bra och jag kunde ta mig vidare mot en final. I finalen gick det fort från början och tappade en lucka mot de tre första och den luckan orkade jag aldrig täppa igen så fick kämpa mig in på en fjärdeplats. Inte en alltför rolig placering men eftersom det var en kines som vann och det bara är nationella åkare som räknas med i team sportia cup så fick jag i alla fall en 3:e plats där.

Imorgon blir det en ny tävlingsdag och då är det 3 varv runt en 3,3 km slinga som vi kommer att köra. Det kommer bli en tuff bana med lite vila eftersom det går upp och ner hela tiden och det gäller att jobba på över krön och på de platta partierna för att hålla farten uppe hela vägen. Väderprognosen ser lite kallare ut inför imorgon, men det är bara att hoppas att det kan vara som idag för då kommer det bli mycket bra förhållanden och händer och fötter slipper förhoppningsvis att frysa![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

Kommentarer (1) -


LUP

Kommenterat av LUP Sweden - 2010-12-12 13:44:29

Grattis Mia till att vara bästa svenska idag !
Nu måste väl Jocke och Gripen begripa vem skall åka till Frankrike nästa vecka.Kommentarer är stängt