dec102010

Team sportia cup i Åsarna!

Skrivet av Mia klockan 15:14

Efter några timmar i bilen kom vi fram igår kväll till Åsarna och storhogna stugby. Det är dags att dra på sig nummerlappen igen och nu är det en klassiskt sprint (lördag) och 10 km fristil (söndag) som gäller.

Som vanligt här i Åsarna är det kallt, -17 grader på stadion nu på fm när jag var och testade banorna och körde lite tävlingsförberedelser. Vi får bara hoppas att det inte blir alltför mycket kallare till imorgon för då blir det nästan för kallt och speciellt för luftrören när vi andas in all den kalla luften. Men vi håller ju på med en vintesport så egentligen ska man inte klaga! Både spår och banor är riktigt fina, som alltid här i Åsarna, så det ska bli kul att tävla igen och det är bara att hoppas att kroppen är redo för lite sprint imorgon!

Ikväll blir det nog soffhäng framför idolfinalen innan det är dags för nattens sömn och morgondagens sprint! Starten för seniorerna går först kl:13,30 så det blir att försöka fördriva lite tid på morgonen och hoppas på att man inte hinner bli alltför nervös under dagen![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt