dec062010

Back in Umeå

Skrivet av Mia klockan 12:20

Igår efter tävlingen åkte jag tillbaka till Umeå igen efter min vistelse hemma i P-vaara mellan de senaste tävlingarna. Det var skönt att bara behöva sitta i bil i 13 mil och kunna vara hemma lagom till middagstid, vilket inte alltid händer allt för ofta när man ska resa hem efter tävling.

Gårdagens lopp var helt okej det med och slutade på en 4.plats efter Charlotte, Sara Lindborg och Eva Svensson. Det var en tuff bana och orkade inte riktigt hålla ihop det ut på det andra varvet. Försökte kämpa ända in i mål och gjorde mitt bästa och mer kan man ju inte göra så jag får vara nöjd med det.

Idag har jag hunnit vara ute på ett pass runt Gamliaspåret och innan det är dags för nästa pass idag så ska jag försöka gå igenom all post och fixa med tvätt och sådant roligt som måste göras. För snart ska väskan packas igen till nästa helgs tävlingar!

 [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt