dec042010

Sprinten avgjord!

Skrivet av Mia klockan 15:22

Idag var det en bra dag i spåret. Vädret var alldeles lagom kallt så man behövde inte frysa, vilket var skönt! Blev 3:a i prologen och kroppen kändes ganska pigg! Under finalerna fortsatte det att gå bra förrutom att jag inte var så jättebra med i dessa stakstarter som man nu börjat med i skejt sprintarna, men kroppen svarade bra när jag tryckte på och kunde förbättra mina positioner så jag tog mig vidare mot finalen. Men det var riktigt tajt i semifinalen då jag och Eva spurtade om finalplatsen och idag hade jag marginalen på min sida och fick en finalplats. Det är kul när det blir fight och man får kämpa om varje liten centimeter eftersom det blir riktigt bra träning inför kommande tävlingar och avgörande spurter. Idag var en 3:e plats dag för mig. I finalen tog Charlotte täten och sedan tog Jennie ryggen på henne och därefter fick jag ryggen på Jennie. Sedan var det bara att köra och jag orkade inte riktigt hålla ryggen på Jennie in över sista krönet på sista backen in mot mål så jag fick försöka hålla undan och behålla min 3:e plats in i mål. Så dagen var en 3:e plats dag för mig!

Imorgon blir det en ny tävling med nya möjligheter och snart ska jag ut och åka banan inför morgondagens 10 km klassiska lopp. Bra att få reda på hur den ser ut och hur den går så man vet hur man ska lägga upp loppet och sedan ska det bli skönt att få åka ur sig lite av dagens sprinttävling så man förhoppningsvis är fit for fight för imorgon också! [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 2 Kommentarer

Kommentarer (2) -


A.P

Kommenterat av A.P Sweden - 2010-12-04 18:55:21

Grattis till dig och Charlotte. Lycka till imorgon. Håller tummarna för er. Kram
J o J

Kommenterat av J o J Sweden - 2010-12-05 09:45:42

Grattis till 3:e platsen och lycka till idag!Kommentarer är stängt