dec032010

I Skellefteå på Sverige Cup!

Skrivet av Mia klockan 20:05

Och kallt är det även här, men som tur är inte riktigt lika kallt som förra helgen! Dessutom så får man hoppas på att man blivit lite van kylan så man slipper frysa så mycket.

Imorgon är det alltså dags för säsongens första sverige cup och den börjar med en sprint i fristil och på söndag är det 10 km klassiskt som gäller. Jag kom hit till skellefteå idag på eftermiddagen så efter att ha inkvarterat mig på boendet så bytte jag om och åkte till stadion för lite tävlingsförberedelser och banbesiktning. Så nu vet jag hur banorna ser ut och hur jag ska åka.Passet gick bra och känner mig laddad inför imorgon då det ska sprintas så snön yr här i Skellefteå![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt