nov292010

Tillbaka från kylan i Kuusamo

Skrivet av Mia klockan 20:48

Händer och fötter har nu hunnit tina upp efter helgens kalla men roliga tävlingar i Kuusamo. Fick avlsuta touren bra och på söndagens sista etapp med 10 km jaktstart i den fria stilen lyckades jag plocka några placeringar från en 46:e plats till en 34:e plats. Det blev tyvärr inga nya världscupspoäng denna helg men marginalerna upp till poäng plats är inte stora så en lite bättre dag och känsla i kroppen så ska det inte var omöjligt att kunna vara bland de 30 bästa och även kanske lite högre än så. 

Idag har jag haft en skön vilodag hemma i P-vaara där jag inte gjort många knop. Har varit ganska trött hela dagen så jag tror att helgens tävlingar slitit lite på kroppen. Men imorgon blir det nya tag och nya träningspass för till helgen ska jag till Skellefteå och åka sverigecup! Bara ladda om och hoppas på varmare vindar![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt