nov272010

Lite piggare kropp idag!

Skrivet av Mia klockan 14:44

Idag gick det lite bättre och det var skönt att känna sig piggare än vad jag gjorde igår. Det var ju lite synd att man inte kunde ta poäng idag men jag får ändå vara nöjd med att jag gjorde ett bättre lopp idag! Kylan fick händer, fötter och kinder känna på under loppet och jag tror inte att jag är en riktig norrlänning när jag inte klarar av kylan här i finland. Men det är bara att bita ihop och tänka på att ju fortare man kommer i mål dessto fortare kommer man in i värmen igen!

Tror att jag ligger 46:a totalt i minitouren här, så imorgon ska jag försöka plocka så många placeringar som möjligt! Det blir tufft men jag hoppas att kroppen kanske kan vara ännu lite piggare än var den var idag så möjligheten finns!

Snart ska några av oss tejer gå och ta en fika och det ska bli gott med en värmande tekopp så här i vinterkylan! Sedan blir det lite massage, middag och kvällsjogg innan det är dags att hoppa i säng och ladda inför morgondagens sista kraftinsats![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

Kommentarer (1) -


Brittmari och Majsan

Kommenterat av Brittmari och Majsan Sweden - 2010-11-27 16:24:25

Fy satan ta på täckbyxor och rånarluva! Bra kört idag. Vi hejar på dig!Kommentarer är stängt