nov262010

Kallt i Kuusamo

Skrivet av Mia klockan 12:58

Första tävlingsdagen av mini touren här i Kuusamo är till ända och jag kan väl inte säga att jag är nöjd med dagen. Hade inte några sprintertakter i min kropp idag och musklerna svarade inte som jag ville. Men det är bara att ta nya tag inför imorgon igen och hoppas på att jag är mer på hugget då!

Nu blir det lite massage, intag av mat och sedan en liten jogg på kvällskvisten för att skölja ur musklerna lite och försöka få dem mer alerta! Och tillsist får vi hoppas på att det inte känns lika kallt imorgon som det gjorde idag, -12 grader och kalla vindar! Brr! [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

Kommentarer (1) -


Sys

Kommenterat av Sys Sweden - 2010-11-26 14:55:49

Bit ihop och kom igen nu! Lycka till imorgon!Kommentarer är stängt