nov222010

Lugnet i skogen..

Skrivet av Mia klockan 16:04

Då var man hemma i byn igen och i morse fick jag känna på tystnaden när jag åkte ett härligt lugnt skidpass i skogen, det enda som hördes var mina stavtag i snön. Ganska stor kontrast från helgens tävlingar uppe på Dundret, men det var skönt att få ett återhämtningspass efter helgens tuffa tävlingar.

Stafetten på söndagen gick också den väldigt bra och det är alltid kul att få åka stafett eftersom det inte är så många stafetter per säsong. Jag fick åka startsträckan för sverige 2 och jag gjorde mitt bästa för att försöka ta mig fram men det var inte så lätt eftersom tempot är högt och alla vill fram. Helgen är jag helnöjd med och det var roligt att få åka på hemmaplan och dessutom få till bra lopp! 

Nu väntar några lugna dagar här hemma i byn innan det är dags att packa väskan till finska Kuusamo och jag hoppas att min kropp och knopp kan behålla den fina känsla som jag hade i helgen! [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 3 Kommentarer

Kommentarer (3) -


Anna

Kommenterat av Anna Sweden - 2010-11-22 17:24:22

Vad kul att du får åka till Kuusamo. Tur för mig också, då slipper jag formtoppa mig för tävlingarna i Skellefteå ;) Lycka till och kör så det ryker.
Kram
Anna

Kommenterat av Anna Sweden - 2010-11-22 17:51:54

Hehe oj, tänkte fel där. Det är ju Düsseldorf och Skeå som är samtidigt. Men jag tror du får åka wc där ocksåSmile
sys

Kommenterat av sys Sweden - 2010-11-22 19:16:27

Najs, att du får åka i Finland! Hoppas bara att tävlingarna inte fryser inne!
Melvin behöver lite snöträning, han skriker när han behöver stå på det läskiga vita och herregud om han måste gå SmileKommentarer är stängt