nov202010

Första världscupspoängen på distans!

Skrivet av Mia klockan 18:52

Ja, det var en härlig dag idag! Fick till ett riktigt bra lopp och kunde ta mina första poäng på distans, är helnöjd! En 18:e plats trodde jag inte att jag skulle kunna få till innan start men med all publik och alla härliga hejarop så fick jag en härlig resa runt banan. 10 km fristil har väl heller inte varit min starkaste gren så det är motiverande att se att jag utvecklats och kan åka bra även på dessa distanser. I morgon gäller det att ta nya tag och det ska bli riktigt kul att få åka stafett! Jag kommer åka första sträckan i lag 2 tillsammans med Sara Lindborg, Ida Ingemarsdotter och Hanna Brodin och jag vet att alla dessa är riktiga fighters så det kommer bli en spännade dag!
 

Vi får bara hoppas på att vädret blir lite mildare tills imorgon. Men jag hoppas att publiken vågar sig ut i vilket fall för stödet efter banan kommer att behövas! Till sist ett stort tack för alla gratulationer jag fått efter dagens lopp![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

Kommentarer (1) -


Andreas

Kommenterat av Andreas Sweden - 2010-11-21 00:26:08

Du var ju bäst idag eller gjorde den bästa prestationen med tanke på att det var värdens bästa du mötte...

Grattis o lycka till i fortsättningen...Kommentarer är stängt