nov172010

WC-premiär i Gällivare!

Skrivet av Mia klockan 14:14

MItt lopp på söndagen gick riktigt bra och slutade på en 10:e plats totalt, men bland de svenska åkarna blev jag 6:a! Jag är helt klart nöjd med min premiär helg i bruksvallarna och har nog aldrig varit med så pass bra tidigare säsonger!

Till helgen är det alltså världscupspremiär i Gällivare och sist gick det ju riktigt bra för Sverige när både Charlotte och Marcus vann. Det var en härlig känsla att bara stå vid sidan av spåret och heja fram dem! Men nu ska det bli ännu roligare när jag själv ska få ta på mig en nummerlapp och uppleva premiären som en tävlingsåkare eftersom jag blivit uttagen att åka i den nationella gruppen tillsammans med 9 andra taggade och motiverade tjejer. Det ska bli otroligt spännade att få vara med och tävla med storfräsarna och jag hoppas att känslan i kroppen från helgens tävlingar kommer att sitta kvar så att jag får njuta av ännu ett bra lopp![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt