nov132010

Premiären gjord, men på lite ostadiga ben...

Skrivet av Mia klockan 15:49

Fem, fyra, tre, två, ett, kör! Och jag körde men tyvärr inte så långt...staven mellan benen och platt ner i backen efter kanske 4 tag. Men jag lyckades kvala vidare och kom på en 22:a plats, vilket kändes bra efter ett fall. Kvarten gick bra, men det var trångt och det var mycket ruff och man fick vara på tårna för att hänga med i svängarna. Semifinalen kändes bra den också men som det är på en trång bana med bra åkare så blev det tajt och tappade lite position in mot mål och lyckades inte att ta tillbaka den in till mål så istället för A-final blev det B-final, tråkigt men bara att ladda om! Sedan så i B-finalen kom jag ut bäst av alla gångerna jag startade så låg tvåa ut från start, men sedan i en backe så försökte de bakom förbättra sina positioner och det blev trångt igen och tyvärr blev jag trampad på skidan eller taven eller nått sånt och fick smaka på snön igen denna dag. Försökte att kämpa mig ikapp och lyckades komma lite närmare in mot mål men blev en 11:e plats för mig denna premiär. Trots lite fall och sprintfighter efter banan så känns kroppen bra och den känlan tar jag med mig till imorgon då det är en ny tävling med nya möjlighter![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

Kommentarer (1) -


Sys

Kommenterat av Sys Sweden - 2010-11-14 14:03:53

Grattis till en finfin placering!Kommentarer är stängt