nov112010

Nu börjar det dra ihop sig till tävling!

Skrivet av Mia klockan 19:12

Då är det snart dags att dra igång med en ny tävlingssäsong och nya spännade tävlingar att se fram emot! Imorgon åker jag ner till bruksvallarna och börjar med förberedelserna inför säsongspremiären! Lite pirrigt känns det men det ska bli kul att starta upp igen efter en lång sommar och höst med ett antal träningstimmar bakom sig.

På lördag är det en skejt sprint som gäller och på söndag blir det ett 10 km lopp som även det går i den fria stilen. Bara att hoppas på att man hittar det rätta flytet i åkningen och att nervositeten håller sig på en lagom nivå. Brukar alltid vara lite extra pirrigt när första tävlingen för säsongen ska avgöras 

Här i Umeå flyter allting på, snön har kommit så nu går det att åka skidor även här! Det sprutas snö på nydala och sedan så har det dragits spår på ängarna av den snö som kom igår. Bara att hoppas att snön ligger kvar och att vintern är här för att stanna! I veckan har jag också gjort klart allt i skolan så nu är jag ledig fram till våren och tävlingssäongen har slutat! Känns ganska skönt!

Nu är det dags att slänga ner tävlingsdräckten i väskan och kolla så jag inte glömt att ta med mig nått![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt