nov062010

Sista rycket imorgon!

Skrivet av Mia klockan 22:28

Dags att spänna fast skidor och stavar för imorgon är det dags för sista passet på lägret och det blir inte vilket pass osm helst utan det blir ett tufft hårt pass där vi kommer att köra ett träningsrace tillsammans med A-laget här på Matojärvis skidspår. Det känns bra att få ett genrep inför nästa helgs tävlingspremiär i Bruksvallarna så man hinner bli lite varm i kläderna!

Lägret har gått bra och som vanligt går det alldeles för fort, men det sägs ju att tiden går fort när man har roligt! Detta läger har jag även lärt mig massor. Jag har lärt mig att montera bindningar på mina nya skidor och lärt mig hur man mäter ut spannet, så snart kanske man kan göra karriär även som vallare

Idag fick jag också lite fin besök av mamma och syrran med familj. De levererade lite skidor åt mig och även om det blev ett snabbt besök så var det trevligt!

Nu väntar sängen för imorgon blir det fullt ös! God Natt!

 [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt