nov032010

Sverige runt!

Skrivet av Mia klockan 19:25

Förhållanderna i Arvidsjaur var inte som förväntat så efter att ha gett det en chans så beslutade vi att vidare norrut mot Kiruna där förhållanderna skulle vara riktigt bra! Efter att ha kört ett fm-pass i Arvidsjaur packade vi in oss i bussarna och drog vidare upp mot Kiruna. Vi kom fram vid halv åtta på kvällen och vi åkte direkt till Matojärvi skidstadion där vi bytte om i bussarna och åkte ut på riktigt fina vinterspår! De milen upp till Kiruna kändes helt klart värda att åka när det visade sig vara full vinter här!
 

Idag har vi fått två riktigt bra pass. Ett distanspass på morgonen där vi åkte efter jägarspåren och det var riktigt härligt att åka ut i skogen och bara försöka hittta bra känsla i åkningen. Efter lite mat, vila och mellis åkte vi ut på det andra passet för dagen. Intervaller med inslag av både A3 och A3+ och syftet med det var att få träna på att få syra i kroppen och sedan fortsätta åka med det i kroppen och ta hand om det. Vi körde både klasssikt och skejt så lite övning på byten inför en skiatlon tävling fick vi också med i passet. Det var verkligen skönt att få köra ett fartpass på riktiga skidor och det kändes ganska bra i kroppen vilket gjorde det ännu roligare att åka! Hann även med att få lite besök från byn under paset, vilket var kul eftersom det var i sommras jag träffade dem sist. Ikväll blir det kanske lite mättning av nyskidorna och titta på teknik från intervallpasset, så det finns lite att sysselsätta sig med innan det är läggdags igen.[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt