okt212010

Snart helg igen :)

Skrivet av Mia klockan 22:26

Imorgon är det redan fredag igen och ojoj vad tiden går fort! Det är inte alls länge kvar till det sista lägret innan tävlingssäsongen drar igång! Ska bli kul!

Snabb visiten i Östersund gick bra men man fick lite träsmak i baken de sista timmarna på bussresan dit och hem. Testerna är nu gjorda för denna höst och de gick helt okej. Det är skönt att vara igång med träningen igen efter den förvånansvärt korta förkylningen jag fick efter italienlägret! Så nu hoppas jag på att perioden fram mot lägret och första tävlingen blir bra!

Jag har hört att det kommit mycket snö hemma så lite avis blir man och hade gärna åkt hem för lite skidåkning men det är snart dags för den första tentan på utbildningen och dagarna kommer nog att gå i ett så jag får nog allt vänta ett tag innan jag kan åka hem till snön![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt