okt152010

Första snön i Umeå!

Skrivet av Mia klockan 16:07

Igår kom de första snöflingorna nerfallande från himlen! Tyvärr blev det mest slask efter ett tag, men de gav en liten vinterkänsla och påminnde en om att vintern snart är här och att skidorna får plockas fram! Det ser jag fram emot!

Det har nu gått en vecka sedan vi kom hem till Sverige igen efter lägret i Italien och veckan har bjudit på en massa nya latinska ord och föreläsningstimmar. Tentan närmar sig och jag vet inte riktigt hur alla orden ska kunna fastna i hjärnan men förhoppningsvis så löser det sig! Tyvärr har träningstimmarna inte blivit många denna vecka eftersom jag blev lite snorig efter hemkomsten. Men nu börjar det att bli bättre så jag hoppas att jag kan komma igång snabbt igen! 

Dags att hoppa in bland muskler, ben, leder och ligament igen och försöka få ordning på kroppen och alla dess funktioner och smarta konstruktion![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt