sep252010

Fullspäckade dagar i Umeå!

Skrivet av Mia klockan 21:43

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade här. Dagarna här i Umeå går i ett men jag trivs fortfarande bra och nu börjar jag komma in i skolan och pluggandet och även få lite mera koll på träningsterrängen. Har hunnit med att flytta mitt pick och pack från Östersund och flyttat in i en ny liten lägenhet här i Umeå. Lite skillnad i storlek, från 78 kvm till 27 kvm, men snart så har jag lyckats att fördela och packetera allt så man ser golvet igen och kan röra sig här. Det kändes som en omöjlighet men med stor hjälp av syrran så gick det!

Dagens nya upptäckt får bli Rödtjärnsbacken! Där var vi idag på fm och körde intervaller. En hel buss och bil med skidåkare åkte iväg och det var kul att få följa med och få lite guidning i vart backen ligger och hur man kan köra i den. En fin backe som jag att jag kommer att spendera många minuter och timmar i!

Resten av dagen har gått åt till att försöka plugga in massor med latinska ord och termer på alla kroppens muskler, leder och skelett. Det är mycket och hade önskat att jag hade fått låna lite fotografiskt minne. Men det är väl bara att tragla på tills de sitter fast där i huvudet. Efter några timmars plugg var det skönt att få springa till gymmet och köra lite styrka och låta hjärnan fokusera på något annat ett tag. Kvällen har jag spenderat i tvättstugan och sedan styrt upp lite packning inför morgondagen då det bär i väg på läger igen! Det ska bli kul! Först kommer vi vara några dagar i Torsby och snurra i tunneln och sedan åker vi till Italien och Toblach för lite barmarksträning i alpmiljö och förhoppningsvis bättre och varmare väder än här hemma i Sverige. Ojoj, vad klockan tickar på, dags att kila till tvättstugan igen! Ciao![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt