sep062010

Första skoldagen!

Skrivet av Mia klockan 21:02

Magen pirrade lite extra denna morgon eftersom det var första dagen för mig på sjukgymnastutbildningen här i Umeå. Men jag hittade till rätt hus, rum och klass så när jag väl var på plats så kändes det bara roligt och spännade! Dagen gick fort och än så länge känns allting rätt och jag hoppas att det fortsätter så!

Lägret med team 2015 avslutades igår efter ett grymt bra styrkepass med Leffe som jobbar för SOK och som hjälper oss längdåkare som är med i SSF träningsgrupper. Träningsvärken den känns rätt bra idag och det sägs ju att den är värst dag 2 så jag hoppas jag kommer upp ur sängen imorgon! De sista dagarna på lägret bjöd på ännu fler jobbiga och hårda intervaller och när sista intervallpasset var gjort kändes det otroligt skönt att ha klarat av veckan och förhoppningsvis byggt sig lite hårdare och starkare. 

I morgon blir det skola igen och sedan ska jag ut på rullisarna och kolla in träningsmarkerna här i Umeå!
 [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 2 Kommentarer

Kommentarer (2) -


LUP

Kommenterat av LUP Sweden - 2010-09-13 10:32:37

Se till så att Fanny sköter träning m.m

Hälsningar från norr.
Svenssons i Mora

Kommenterat av Svenssons i Mora Sweden - 2010-09-25 18:00:14

Grattis Mia en till intressant, rolig och utvecklande utbildning. Hoppas att träningen går bra paralellt med studierna.
Kram och Lycka Till!Kommentarer är stängt