sep012010

4 fartpass av 7 avklarade!

Skrivet av Mia klockan 20:42

Då har det redan gått 2 dagar av detta fartläger här i Östersund och vi har klarat av mer än hälften av alla fartpass. Det känns bra och passen har varit riktigt hårda och roliga! Passen blir korta och effektiva och eftersom vi får så bra sparring av varandra så blir det mycket bra träning inför tävlingarna som komma skall i vinter!
 
Imorgon är det vilodag för oss, sovmorgonen är spikad! Resten av dagen kommer nog inte bli alltför aktiv mer än att komma på något gott att baka till fikabuffén som vi är inbjudna till hos Sanna och Teo. Sedan kommer jag att behöva fixa lite saker eftersom det har under några dagar blivit stora omkastningar för mig. Det är nämligen så att jag kommit in på sjukgymnsatprogramet i Umeå och har beslutat mig för att testa på att flytta dit. Det känns spännade och lite pirrigt men det kommer nog att bli bra! De senaste dagarna har varit lite hektiska med att ordan upp lite praktiska saker inför flytten, men snart har jag nog det mesta under kontroll. Lägret avslutas här på söndag efter lunch och efter det så bär det av mot Umeå och nya äventyr![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt