aug292010

Från fjäll till stad!

Skrivet av Mia klockan 21:31

Då är jag tillbaka i Östersund igen efter ett roligt läger i fjälluften. Det är skönt att vara hemma och få andas ut och ta det lite lungt efter mycket bra träningsdagar med Piteågänget. Igår hade vi en liten avslutningskväll då vi besökte den kända potatisbacken där vi gjorde upp eld i grillstaden och grillade både korv och pinnbröd. Alla med sina egna specialmetoder för att få till bästa korven och pinnbrödet. Det var väl inte alla som lyckades allt för bra men trots färg och form tror jag alla var överrens om att det smakade gott! Idag gjorde vi ett sista pass i Ammarnäs innan vi packade in i bilar och bussar, åt en god och välbehövlig lunch för att sedan skiljas åt och börja resan hemmåt mot våra hemorter.

I morgon ska jag vila och det ser jag fram emot! Kroppen känns lite trött efter alla pass så jag hoppas att jag hinner ladda batterierna och återfå lite energi till fartlägret som drar igång här i Östersund på tisdag. Ska bli kul att träffa team 2015 gänget igen![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt