aug192010

Weekend i Umeå!

Skrivet av Mia klockan 11:59

Efter ett härligt långpass under blå himmel och sol begav jag mig mot busstationen i Östersund för att resa mot Umeå och en liten weekend hos min syster. 6 timmar i buss blev en aning tröttsamt den sista biten, men tillslut kom vi fram! Jag har har haft min bil i Umeå under sommaren och eftersom jag nu är tillbaka i Östersund och behöver bilen där så passade jag på innan nya läger drar igång att hälsa på i Umeå. 

Igår på långpasset åkte jag för första gången av mina 3 år i Östersund runt Rödön. Det var en fin runda i en härlig miljö kantad av jordgubbs, potatis och svartvinbärsland. Det var frestande att stanna och plocka några mogna jordgubbar!  Och det var nog tur att självplocket öppnade först kl:15.00 annars hade vi nog aldrig kommit därifrån. Hoppas det blir fint väder i början på nästa vecka så man kan åka ut och plocka sommarens sista gubbar!

Idag har jag vilodag och den har jag börjat med att göra bort lite småfix som ska fixas, sånt som man inte alltid orkar med under träningsdagarna. Men nu är det klart och min plan är nu att hinna ner på stan en sväng och se vad Umeå har att erbjuda![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt