aug112010

Stakpass och en eftermiddag hos frissan!

Skrivet av Mia klockan 19:17

Började min dag med ett stakpass tillsammans med Britta. Vi åkte runt Ås och tro det eller ej, det blåste faktiskt inte! Det var skönt och passet gick bra! Eftermiddagen har bjudit på finväder med sol och sommarvärme så det var härligt att strosa runt på stan en sväng efter att jag var klar hos frissan där jag fick mitt hår klippt och fixat, vilket kändes väldigt skönt att få gjort!

Det har varit skönt att ha lite lättre träning nu efter lägret så man har fått hämta hem och bli pigg i kroppen igen. Men i morgon drar det igång med 2 pass om dagen och det är återigen dags för kroppen att få jobba på![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt