aug072010

I Östersund igen!

Skrivet av Mia klockan 21:05

Då var lägret slut för denna gång och det blev mycket bra och fina sista dagar på lägret. Jag och Emma hittade till mål på orienteringen så det är vi väldigt nöjda med och det var väldigt kul att vara med! Vi sprang bara första dagen eftersom det inte skulle bli för mycket för våra skavanker men någon vila blev det inte för det. Fredagen bjöd på fina klassiska intervaller och idag körde vi ett bra crosspass med rullskidor och löpning sista timmen. Så lunchen smakade bra efter sista lägerdagen och efter vi blivit mätta och belåtna packade vi in oss i bussen och började hemfärden nöjda och belåtna efter våra insatser denna träningsvecka.  

Kroppen känns som vanligt efter en lägervecka, så där härligt trött och tom! Lite pirr i musklerna och att få ta det lugnt i soffan är sällan härligare än nu![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt