aug042010

Marknad och myskoxsafari!

Skrivet av Mia klockan 22:17

I dag har vi haft det lite lyxigt med en vilodag och då fick vi sova lite längre och sedan bara ta det lungt som var välbehövligt efter lägrets första tuffa dagar! Efter lunch idag åkte vi in till Funäs och gick på marknad och efter att vi hade kollat igenom alla marknadsstånd så hoppade vi in i bussen och åkte mot Tännäs för att få en guidning hos myskoxnarna. Det var spännade! 

När vi väl var tillbaka i bruks så var det middagstajm och efter en god middag bestående av kött och potatis så fick massörerna jobba för fullt eftersom vi alla ville få våra ben masserade. Så nu hoppas vi att benen är på topp inför morgondagens fjäll orientering! Det är bara att hoppas på att dagens genomgång av kompassriktning och kartgenomgång sitter kvar i huvudet när vi står där på fjället och vill hitta hem [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt