aug022010

Nu är vi igång!

Skrivet av Mia klockan 20:47

Dag 2 på lägret är avklarad och nu sitter vi i soffan och vilar våra kroppar i soffan framför Lotta på LIseberg på tv:n. Det börjar redan kännas lite här och lite där med träningsverk, men det är skönt och det ska kännas att man är på läger!

Igår kom vi till Bruksvallarna och efter en god lunch, rumsfördelning och ett möte körde vi igång med första passet som blev ett fint löppass uppe på fjället. För att vi skulle hinna med två pass denna dag så körde vi ett kvällspass med stakning och styrka. Och idag började dagen med ett härligt testpass, benskejt och överkropp i olika distanser och terräng. Så nog fick allt kroppen känna att den levde

Eftermiddagen spenderade vi även idag uppe på fjället med ett fint löppass, men sista biten på myr var inte så trevlig eftersom vi blev attakerade av ett stort svart moln av mygg och flugor...farten ökade en aning där  

I morgon blir det tävlingsrace 15 km fristil med alla som är här på läger här så det kommer bli ett stort starfält! Spännade![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt