jul312010

Team 2015 läger i Bruksvallarna!

Skrivet av Mia klockan 23:40

I morgon rullar bussen mot Bruksvallarna och team 2015:s tredje läger drar igång. Denna gång är väskan packad och jag är redo för en veckas hårt och kul träning i fin fjällmiljö! Det kommer vara mycket folk i Bruksvallarna eftersom även juniorlaget, det öppna elit lägret och skiduniversiteten också kommer ha läger där samtidigt. Vi kommer att köra några pass ihop och att få sparring av stora delar av den svenska skideliten är något som man inte får varje dag! Det kommer bli grymt bra pass! Men avslutningen av lägret kommer bli spännade eftersom vi kommer delta i fjäll orienteringen och då gäller det att hitta hem sista dagen så man inte missar bussen hem. Vem vet då kanske man blir kvar i bruks ända fram till preimärtävlingarna där i november[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

Kommentarer (1) -


Emma :)

Kommenterat av Emma :) Sweden - 2010-08-02 14:42:11

Jag tror att du och jag får sikta in oss på att bli kvar här tills premiären 13-14 =PKommentarer är stängt