jul242010

Tärendö igår och idag en liten tripp till Kiruna!

Skrivet av Mia klockan 20:14

Igår var jag ju i Tärendö och tittade och hejade på Birfukationslöpet. Det var många på startlinjen och det var kul att se så många kämpa sig in i mål och göra sitt bästa, stora som små! Så till nästa år hoppas jag att även jag kan stå med nummerlappen på!  

Men idag har jag haft en skön vilodag och då passade jag på att följa med till Kiruna på en liten shopping runda. Hittade inte allt för mycket men köpte lite nytt te och sedan tog vi en fika ute i solen på Safari och det var härligt! Gäller att passa på att njuta av solen så länge den är här  I morgon blir det ännu en skön vilodag innan sista träningsveckan drar igång och jag beger mig ner till de lite sydligare trakterna; Östersund och sedan Bruksvallarna!  [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt