jul222010

P-vaara festival, bilbingo och sedan lite träning :)

Skrivet av Mia klockan 18:33

Då har det gått ett tag sedan jag skrev något här och nu ska ni få en liten uppdatering tänkte jag!

P-vaara festivalen har firat 20-års jubileum så den helgen var det massor med aktiviteter här i byn. Dans på fredag, festival på lördag med uppträdanden, godisregn, hoppborg och massor med annat kul och kvällen avslutades med en pubkväll. På söndag var det sedan grillning för den som ville. Mycket trevligt arrangemang! På lördag fick även jag en liten uppvaktning av föreningen, PIFF, här i byn och det var en rolig överraskning. Känns både inspirerande och roligt att känna stöd från sin hemby och bli uppskattad för det man gör! Tack så mycket PIFF och alla ni andra i byn som hejar på mig när jag rullar runt i byn på mina rullskidor!

Förutom festivalhelg så har min syster med familj från Stockholm varit här och hälsat på. Fullt hus hade vi och det var trevligt att få träffa dem igen! Givetvis har jag även hunnit med att träna mellan varven och det har gått bra! Är skönt att få bli lite trött i kroppen igen efter förra uppehållet med sjukdom och snart blir det läger igen, vilket jag ser fram emot! 1 augusti börjar det i Bruksvallarna.  

Denna vecka är det Tärendöveckan i Tärendö så i måndags åkte jag dit och delade ut extravinter tillsammans med Fanny och Charlotte på bilbingot. Jag har aldrig tidigare varit på bilbingo men det var kul att få se hur det går till! Trodde inte det skulle vara så stort men parkeringen var fullpackad med bilar! Tutade gjorde det också och jag, Fanny och Charlotte fick dela ut några extravinster till några lyckliga vinnare 
 

I morgon är det Birfurkationsloppet i Tärendö. Tyvärr kan jag inte vara med och springa eftersom loppet går på asfalt och det blir för påfrestande för mina benhinnor. Så jag får ladda upp med några bra hejarramsor istället!  [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt