jun162010

Långpass på schemat!

Skrivet av Mia klockan 19:50

Påbörjade dagens pass lite tidigare än vanligt för idag hade jag ett 4 timmars pass att genomföra. Så för att inte det skulle bli en helt galen lunchtid så tog jag på mig rullskidorna kl:8.30 och stakade mig ut i byn. Började med RK och med P3 i lurarna gick de första två och en halv timme av bara farten. Efter första etappen så bytte jag sedan till löpning. Det gick faktiskt bättre än vad jag trodde för blev inte alls så trött mot slutet! Så jag tror den goda muffinsen som jag hann äta medan jag snörade skorna och fyllde på mitt vätskebälte gjorde susen! Men det var skönt att komma hem efter dessa timmar och efter lunch var det verkligen välbehövligt med en vila!

Kroppen känns ganska trött nu även fast jag inte kört något em-pass, så det är tur man inte har dessa pass alltför ofta  Ikväll blir det en lugn kväll i soffan och det blir nog skönt![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt