jun142010

Ett blött eftermiddagspass!

Skrivet av Mia klockan 19:16

Regnade när jag vaknade idag och kan erkänna att det kändes lite skönt att ha ett styrkepass denna morgon och slippa gå ut i 8 grader och regn. Eftermiddagens löptur började bra med uppehåll men efter 45 min började regnet falla igen...och efter 2 timmar i skogen var jag blöt och det var kallt! Sommar?! Nä, jag tror inte det! Mina knän och benhinnor känns fortfarande bra när jag springer och det är väldigt skönt! Så även om vädret kanske inte var det trevligaste att vara ute och träna i så njöt jag i alla fall av att kunna springa ett 2 timmars pass!

I morgon hoppas jag på finare väder och då ska jag pressa kroppen med några fina skejt intervaller och roliga impulser!

Go kväll![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt