jun072010

Måndag och ny vecka!

Skrivet av Mia klockan 14:43

Tänk att det redan är måndag igen och att helgen redan är över, tiden går fort alltså! Men någon sommarvärme har det då inte kommit ännu...lite trist när det snart är i mitten på Juni!

Träningen flyter på bra efter lägret i Sveg, kroppen har återhämtat sig och det är full fart i träningen igen. Körde ett styrkepass på morgonen med lite fys-test i, max chins, max bänk och 5 jämfotahopp. Det blev ett bra och kul pass där man fick skärpa till sig lite extra och försöka slå sina rekord. Tyvärr blev det inga nya rekord, men tangerade chins rekordet i alla fall! I eftermiddag ska jag ut och skejta med Britta och efter det passet så blir det middag med Charlotte. Hemmagjorda hamburgare med klyftpotatis, smarrigt! Längtar tills passet är över![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt