maj302010

Styrdans på Svegs dansbana!

Skrivet av Mia klockan 22:23

Lägret är i full gång och vi tränar, äter och sover precis som det brukar vara på läger. Men igår passade vi på att gå på styrdans till dansbandet Jonaz som spelade här i Sveg. Det var kul att få dansa ur sig dagens träningspass!

Inga björnar har skymtas ännu och det är nog tur för oss så vi vågar vara ute i den fina terrängen som finns här! Det har blivit mycket löpning och det känns väldigt kul att kunna vara med på de passen. Även om det inte är fullt ut ännu så är det en bra början. Träningen blir mycket roligare med mer varition och nya miljöer så jag njuter av det!

Tröttheten börjar att göra sig påmind så det är nog dags att sova så man orkar med de två sista dagarna av lägret! Gonatt![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt