maj252010

Läger i Åsarna!

Skrivet av Mia klockan 21:03

På plats i Åsarna och här är det full rulle med skiduniversitetet! Vi har hunnit med fina löppas, rullkskidpass och idag tog jag MTB och cyklade runt på spåren här i skogsterrängen. Mycket fin träningsmiljö är det här och fina turer på både rullskidor och löpning kan man göra! Igår såg vi till och med björnspår! Pulsen steg några slag och det var skönt att vi var ett gäng och inte ensam!

Det börjar kännas i kroppen att man är på läger och att man inte är så van vid att köra 2 pass om dagen. Men riktigt kul är det också att få starta upp hårtträningen inför sommaren med ett härligt gäng! Imorgon är det sista dan för mig här i Åsarna eftersom på fredag åker jag till Sveg på första team 2014 lägret. Det ska bli spännade att se vad som väntar! Där kanske vi till och med ser en björn! 

Dags för lite kvällsfika nu så jag orkar med morgondagens äventyr![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt