maj082010

Skare i Ullådalen!

Skrivet av Mia klockan 21:11

Idag var det en fin dag uppe i Åre och Ullådalsfjällen. Jag och Ida skippade rullskidorna idag och tog tillvara på den fina skidåknigen som finns kvar i fjällen. Vädret såg ut att bli sådär, men det sprack upp och vi fick lite sol på våra kinder trots allt. Det var ett skönt pass med grym skare hela passet! Vi passade även på att ta en fika på Åre bageriet och valde en chokladmuffins med hallon och vaniljkräm! Smarigt säger jag bara!  

Dagen slutade inte där utan vi tittade in på Lundhags affären i Järpen och där hittade vi lite smått och gott! Inte illa med rea alltså! Och nu har vi avslutat dagen med en god grillning. En bra lördag kan man lugnt säga![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt