mar222010

Som sagt bara 5 minuter upp...

Skrivet av Mia klockan 17:47

och lite mer hade jag ju bara upp till vinsten igår  Men tyvärr fick jag aldrig på mig nummerlappen och rejsa i den härliga vinterstorm som drog in över Falun igår. Vaknade med en lite täppt och snorig näsa, chockade?! Nä, inte jag heller. Dessa virus/bakterier eller vad det nu är, har en väldigt bra förmåga att fastna på mig. Jag var taggad och ville ut och jaga för allt jag hade men så blev det inte och istället fick jag bylsa på mig täckisar och jacka och gå ut i snöstormen och heja fram tjejerna vid sidan av spåret. Som alltid vill man ju själv tävla men som sagt har jag lärt mig att det inget går att göra åt och det är bara att blicka framåt och påverka det som går att påverka!

Så nu ska jag påverka allt som går att påverka och försöka bli frisk till säsongens sista tävlingshelg, SM i Skellefteå med stafett på fredag och 30 km F på söndagen! Hoppas, hoppas och hoppas för en SM helg är inget man vill missa!  [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt