mar202010

Pursuit och sol i Falun!

Skrivet av Mia klockan 17:00

Idag var vädret betydligt bättre och solen sken på oss i spåret. Dessutom så var det grymt mycket publik efter banan och det gjorde denna dag och tävling till ett fint minne! Jag hade mycket bra skidor idag och på klassiska delen gick det väldigt bra i början men sen i sista backen fick jag slita lite grann, men med super surf så gled jag ikapp klungan framför mig och gick in i skidbytet tillsammans med dem. Skidbytet gick bra förrutom att jag tjorvade lite med stavremmen. Den åkte ut helt och jag fick försöka pilla tillbaka den så fort som möjligt. Tappade några meter till klungan på det och orkade inte jobba ikapp, jag försökte gå ikapp i mördarbacken men tyvärr så räckte inte krafterna hela vägen. Men det var bra att jag lyckades hålla jämna steg med dem och det var positivt att inte tappa dem ur sikte för att försöka kämpa ikapp så mycket som möjligt in i mål.

Nu laddar vi om inför sista etappen och det är ju "bara" dryga 5 min upp till ledning så det ska inte vara omöjligt  haha! Det sägs väl att man ska sikta mot stjärnorna så kanske man kommer till trädtopparna[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

Kommentarer (1) -


Sys

Kommenterat av Sys Sweden - 2010-03-20 22:22:13

Skymtade dig lite då och då i rutan...Elijas hejar på killarna och Mia, ingen annan Smile

Lycka till imorgon med jagandet och som du säger fem minuter är väl ingenting!  Kommentarer är stängt