mar192010

2 dagar gjorda och 2 dagar kvar!

Skrivet av Mia klockan 22:08

Då har redan 2 tävlingar avgjorts och Stockholmssprinten gick väl inte så jättebra. Blev 45:a i prologen så tyvärr lyckades jag inte att ta mig vidare bland de 30 bästa som var mitt mål. Men det var kul att få känna på stämningen runt banan och när de andra svenska åkarna åkte så bra så var stämningen på topp och att stå på sidan om och heja var rätt kul det med!

Efter tävlingen hoppade vi på bussen till Falun och det var skönt att få komma fram och få sprida ut sina grejer i ett nytt rum, så man känner sig lite hemma igen. Sedan så igår testade vi banorna för helgens tävlingar. Fina och tuffa banor som vanligt!

Och idag körde vi den omtalde "killing hill" och för att citera Lukas Bauser "It is close to hell" beskriver det hela rätt bra!  Det var lite speciellt att åka 2,5 km för det är både kort och långt och det var lätt att vara lite för ivrig och då är det lätt att man blir lite för stum i sista delen på "the killing hill" och där kan sekunderna ticka snabbt iväg. Jag tyckte att jag öppnade lagom offensivt men när sen den branta delen kom så kom också syran som en smäll och ska man vara efter klok så kanske man skulle gått lite saktare första delen. Men trots allt så är jag nöjd med dagen och fick en 37:e plats på dagens lopp.

Imorgon är det Pusuit 5+5 km och det kommer bli kul. Snabbt kommer det gå i början med kanonerna Björgen och Kowalcyck (eller hur man nu stavar det ) med flera så det är bara att förbereda sig för att kämpa hela vägen in. Skulle vara kul att lyckas komma bland de 30 bästa! Nu ska jag sova och ladda inför morgondagen!

Godnatt från Falun![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt