mar162010

Royal Palace Sprint och Falun!

Skrivet av Mia klockan 16:19

Det blev bara att tvätta underställen och sedan packa ner dem i väskan igen. Ikväll åker jag ner till Stockholm för att imorgon sprinta på i slottssprinten och sedan de avslutande tävlingarna i Falun. Det känns kul att få åka i nationella gruppen och få chansen i 4 världscupstävlingar till! Kanske kan jag lyckas plocka någon poäng om jag åker bra! Får en liten hejarklack till Stockholm som består av syrran med familj, så kanske kan deras hejarop hjälpa mig att gå vidare från prologen  [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 2 Kommentarer

Kommentarer (2) -


Kommenterat av Sweden - 2010-03-16 20:30:30

Ja, det är bara att kämpa på så vi får se dig i finalen .-)
Erland

Kommenterat av Erland Sweden - 2010-03-17 10:28:33

Skall oxo vara på plats och heja på Dig IFK,are.Kommentarer är stängt