mar152010

En omtumlande hemresa..

Skrivet av Mia klockan 13:23

Resan hem från Norge gick bra tills vi skulle flyga vidare mot Östersund. Väl uppe i luften så skakade planet till och det började vibrera...så där brukar det inte låta tänkte jag och tittade ut genom fönstret och såg att vi började svänga tillbaka mot Stockholm. Hjärtat började slå lite fortare och det kändes lite läskigt. Efter några minuter kom medelandet från piloten: -  Höger motor har vibrationer och vi väljer att flyga tillbaka. Det är ingen fara och planet kan flyga lika bra med en motor.

Kändes inte så kul att veta att en motor gått sönder och man sitter uppe i luften, men nerflygningen gick bra och vi kunde landa säkert på marken igen. Vi fick lämna planet och sedan vänta på att de skulle lasta om allt till det nya planet som istället fick flyga oss till Östersund. Allt gick bra och nu sitter jag säkert i soffan på marken![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt