mar072010

Lahti helgen över och arlanda häng!

Skrivet av Mia klockan 20:35

Nu är jag tillbaka i Sverige igen sitter på arlanda och väntar på flyget till Östersund igen. Helgen har varit lärorik och kul! Pursuit tävlingen gick bra och jag höll ihop loppet bra. Men blev omåkt av några på skejtdelen, så tappade poängplatsen där. Det hade vart kul att ta första wc-poängen på distans men så blev det inte, 33.a och 20 sek från 30:e platsen, så helt avlägset är det inte!

Idag var det väldigt speciellt att få stå på starlinjen med ledarvästen på. Lite extra nervöst men sen när väl startskottet gått och vi åkte iväg så var det bara att fokusera på att försöka hänga med så länge som möjligt. 1:a varvet gick bra, 6 sek efter täten men sedan så kom syran på andra varvet och då var det svårt att orka hålla fart och sekundrarna tickade snabbt iväg. Så tillslut växlade jag 52 sekunder efter tätlagen. Helgen har gett fina erfarenheter som jag tar med mig till framtida tävlingar och det betyder mycket att få vara med och se att världsåkarna inte är omänskligt snabba i spåren, utan det finns möjlighet till att vara där uppe på prispallen en dag![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

Kommentarer (1) -


Kommenterat av Sweden - 2010-03-08 10:15:00

Vad kul att se dig på tv. Bra kämpat Mia!Kommentarer är stängt