feb272010

9:e plats även detta år!

Skrivet av Mia klockan 17:34

Så var årets tjejvasa slut och hamnade på samma placering som förra året, 9:a! Det är jag väldigt nöjd med och blev positivt överraskad att mina armar orkade staka på så pass länge. Vid sista spurtspriset vid Eldris så fick jag släppa tätklungan och orkade inte täppa till den lucka som blev. Men vi var en grupp på tre som kämpade bakom täten och på upploppet blev det spurt mellan oss men jag fick ge mig mot Sofia Bläckur och Lina Linzén. Armarna orkade inte öka tempo och fick åka in på fjolårets placering istället. Hade ju vart kul om man kunnat förbättra placeringen men jag gjorde allt vad min kropp orkade idag och mer kan man inte göra! Stort grattis till Susanne som tog hem segern för 4:e året i rad! Väldigt starkt gjort! Stort tack även till IFK Mora som hjälpt mig med en superservice med kanon skidor och god dricka efter vägen!

Nu sitter jag och laddar för ännu en 3 mil men den blir nog lite skönare eftersom den kan följas från soffan  Sista OS distansen för damerna och tror det kommer bli en rejäl fight för tjejerna! Nu håller vi tummarna!

 [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

Kommentarer (1) -


IFK MORA SK

Kommenterat av IFK MORA SK Sweden - 2010-03-02 14:41:21

MIA, VÄLKOMMEN tillbaka nästa år!!!Kommentarer är stängt