feb262010

Tjejvasan!

Skrivet av Mia klockan 16:37

Nu är jag på plats hemma hos familjen Svensson i Mora för att imorgon starta i tjejvasan! Det ska bli roligt att tävla igen och har mycket bra minnen från förra årets tjejvasa så jag hoppas på att samma känsla kommer att infinna sig även detta år! Men med samma suveräna servise som ifjol av IFK Mora så är jag helt säker på att det kommer att gå fint.

Idag har jag teståkt slutet av banan och bara haft ett skönt pass på skidorna. Hur formen är lär visa sig imorgon och det är bara att göra sig beredd på att det kommer kännas i kroppen. Uppdatering av tjejvasan #2 för mig ska jag försöka skriva om så fort jag hinner under morgondagen!

 

 [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt